Telefon
WhatsApp
MAKEDONCA KURSUNA KATILANLARA BELGELERİ VERİLDİ
300 X 250 Reklam Alanı

Kamurran Arslanovskinin eğitmenliğinde haftada iki gün iki sınıfta verilen Makedonca kursuna katılan kursiyerlere başarı belgeleri verildi. Makedonca eğitmeni Kamuran Arslanovski, kursiyerlerin gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımları dolayısıyla tüm kursiyerlere teşekkür etti.

Dernek Başkanı Kemal Uzunkaya da kursiyerlere yaptığı konuşmada şunları söyledi; Yönetim kurulu olarak Makedonca dil kursumuzda eğitmen olarak görev alan Kamuran Arslanovski'ye, gösterdikleri yoğun ilgi ve katılımları dolayısıyla tüm kursiyerlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dernek olarak bir lisan bir insan diyerek yola çıktık ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugünde kursiyerlerimize başarı belgelerini vereceğiz bu mutluluk bize yeter.

Biz dernek olarak imkanlarımızı zorlayarak siz üyelerimize ve çocuklarımıza geleneklerimizi, göreneklerimizi, kültürümüzü, dilimizi öğretmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda bu yıl Eylül başında yeni kursumuzu açmayı hedefliyoruz. Amacımız çocuklarımızın da Makedoncayı öğrenmesi. Açacağımız bu kursa orta öğretime giden çocuklarımıza yönelik olacak. Dernek olarak Makedonya İstanbul Başkonsolosluğu bizlerden proje istekleri oldu. Biz de Makedonca dil kursuyla ilgili bir proje sunduk onun sonucunu bekliyoruz. Hedefimiz Karşıyaka'da yaşayan Makedonya göçmeni hemşehrilerimiz arasında Makedonca bilmeyen kalmayana kadar dil kursumuzu devam ettirmekdir.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h