Telefon
WhatsApp
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE TÜRK KIZILAY EGE BÖLGE KAN MERKEZİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
300 X 250 Reklam Alanı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokolün imza törenine İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi ve Türk Kızılay Ege Merkezi Müdürü Dr. Barış Dolaş katıldı.

İlgili protokol, ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin gönüllü, düzenli ve bilinçli kan bağışçılarından karşılanması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılabilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim döneminde, İzmir ilinde bulunan tüm okul ve kurumlarımızın kan bağışının önemini ve hayat kurtarıcı olduğunu vurgulayarak öğrencilerimizin yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmeye yönelik planlanacak çalışmaların genel ve temel esaslarını belirlemek amacıyla imzalandı.

İzmir’e Kan Gelecek

Protololde söz alan Yahşi, ‘’Biliyoruz ki kan bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır ve devamlılığını sağlamak elzemdir. Muadili olmayan bu hayati sıvının bağışında bulunmak, insani bir ödevdir ve hepimizin katkıda bulunabileceği bir sorumluluktur.’’ diyerek şöyle devam etti: ‘’İzmir eğitim ailesi olarak bu hassasiyetimizi toplumun her kesimine ulaştırmak, çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren kan bağışının hayati önemi noktasında bilinçlendirmek istiyoruz. Onlara, kan bağışının ne kadar değerli olduğunu öğretmek, insanlığa nasıl katkı sağlayabileceklerini göstermek için örnek olmak istiyoruz.  Bu minvalde Türk Kızılay’ımızla birlikte 30 ilçemizde “İzmir’e Kan Gelecek’’ sloganı ile harekete geçiyoruz. Kan bağışı, yaşamları kurtarmak için elimizdeki en güçlü araçlardan biridir. Bir araya geldiğimizde, büyük bir fark yaratabiliriz.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h