Telefon
WhatsApp
İZMİR ESNAFININ RÜYASI GERÇEK OLDU...
300 X 250 Reklam Alanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İBB Egemenlik Binası’nda düzenlenen törenle Birlik Otel’in Çalışma ve Turizm Ruhsatı’nı, İESOB Başkanı Yalçın Başkan Ata’ya takdim etti.

Tarihi gün..

Merkez ve ilçelerden 50’ye yakın oda başkanının da katıldığı törende konuşan İESOB Başkanı Yalçın Ata, İzmir Esnaf Teşkilatı’nın tarihi bir gün yaşadığını belirtti. Israrlı çalışmaları ve takipleri ile sorunu çözüme kavuşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Ata, ‘Birlik Otel Ruhsatı rafa kalkmış bir konuydu. Ancak 8 aydır görevde olmamıza rağmen 25 yıllık bir meseleyi çözüme kavuşturduk, mutluyuz, gururluyuz. Sorunun çözülmesinde bizlerden desteklerini ve anlayışlı tutumlarını esirgemeyen değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e İzmir Esnaf Teşkilatı adına teşekkür ediyorum’ dedi.

İzmir’e görkemli tesis..

İzmir’e 5 yıldızlı görkemli bir tesis kazandıracaklarını söyleyen İESOB Başkanı Yalçın Ata, ‘Otelimiz Buca Kaynaklar bölgesinde çamlarla çevrili, havalimanına ve otobana yakın çok değerli bir alanda. Konumu bu kadar güzel olan otelimizin yıllarca atıl kalması, gereğince değerlendirilememesi yüreklerimizi acıtıyordu. Şimdi hem kentimiz görkemli bir tesise kavuşacak, hem de esnaf sanatkarlar önemli bir yükten kurtularak gurur duyacakları, Türkiye’ye örnek olacak bir komplekse sahip olacaklar. Bu başarı İESOB yönetimine gönülden destek veren her teşkilat idarecimizin eseridir. Bizlere olan güveni boşuna çıkarmadık, kısa sürede yaptıklarımız sadece bir başlangıç. Bundan sonra da daha büyük ve yeni projelerle İzmir Esnaf Teşkilatı’nın karşısına çıkacağız’ diye konuştu.

Olmazı başardılar…

Birlik Otel’in ruhsata kavuşmasının temelinde İESOB Başkanı Yalçın Ata’nın ve ekibinin azimli ve özverili çalışmalarının yattığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, ‘Otel ruhsatının hikayesini herkes biliyor. Küçük bir belge gibi görünse de arkasında çok büyük bir emek var. İyi niyetli çabaların yetmediği yerde Yalçın başkan kararlılığıyla, yepyeni enerjisi ile olmazı başardı.

Yalçın Ata’nın hatırına…

Esnafın yeni başkanı Yalçın Ata’nın hatırına tırnaklarla kazıyarak duruma yeniden baktık, çok şükür mutlu sona ulaştık. Esnaf sanatkarlar önemli bir aile, İESOB Başkanı Yalçın Ata’yı ve ekibini gönülden kutluyorum. Çok büyük bir işin üstesinden geldiler.’ şeklinde konuştu. Tören sonunda İESOB Başkanı Yalçın Ata, Esnaf Camiası’na önemli bir eseri kazandırmalarını sağlayan Tunç Soyer’e bir şükran plaketi sundu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h