Telefon
WhatsApp
Gökçekaya’dan Çiğli’ye battı-çıktı projesi: Yeniden düzenlenecek
300 X 250 Reklam Alanı

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, paylaştığı proje tanıtım videosuyla; Çiğli’nin kalbi olan, çarşının aktifliğini, verimliliğini öldüren, esnafın ve de vatandaşın şikayetçi olduğu 2008 yılında yapılan battı–çıktının yeniden düzenleneceğini söyledi. Düzenlemenin Büyükşehir adayı Hamza Dağ ile birlikte yapılacağını söyleyen Gökçekaya, yayınladığı video da projenin teknik detayını paylaşmanın yanı sıra mevcut battı çıktının doğu başlangıcının geriye çekilip, batı yönünün de uzatılacağını belirtti.

 “Araçlar da yayalar da rahatlayacak’’

Gökçekaya, proje hakkında müjdesi olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Anadolu çarşısındaki bu düzenlemeyle; oldukça uzun ve geniş bir cadde elde edilmiş olacak; hem geliş-gidiş yönünde çift şerit hem de yayalar için geniş kaldırım imkanı olacak.’’

“Çiğli’nin yeni yüzü yenilenmiş caddesi olacak’’

Başkan adayı Gökçekaya, “Ayrıca yeniden dizayn edilecek cadde de yürüyüş ve dinlenme noktalarıyla bir çeşitlilik oluşacak hem de etkinlik noktalarıyla zenginleştirilmiş olacak. Çiğli, yenilenmiş, modern caddesiyle kendi vitrinine kavuşmuş, Çiğlililer de misafirlerini ağırlayacakları, modern bir etkinleşme yoluna sahip olmuş olacaklar” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h