Telefon
WhatsApp
Gökçekaya: Çiğli’nin yıldızını sporda da parlatacağız
300 X 250 Reklam Alanı

İzmir Trakyalılar Derneğinin Wushu Avrupa Şampiyonu olan Çiğlili sporcu Ayşenur Özer’i plaketle ödüllendirme törenine Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Dernek Başkanı Bahattin Kılıç, Çiğli Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Çiğli Gençlik ve Spor Müdürü Nedim Köksal ve davetliler katıldılar.

 Genç sporcuya plaketini takdim eden Başkan Adayı Gökçekaya, şunları söyledi: “Trakyalılar Derneği, bizim için çok özel bir dernek. Çiğli’ye STK olarak hizmetleri ve değerleri çok. Cani gönülden her konuya, sporcuya, engellilere yardım eden bir derneğimizdir. Derneğin başkanı Bahattin Kılıç bu konuda çok özverili ve gayretli çalışıyor. Diğer bütün Yönetim Kurulu Üyeleri de çok değerlidir. Benim felsefem; insanın, yaşadığı yerde, yaşadığı toplumda bulunan kişilere yardım etmesidir. Çiğlimiz çok mağdur oldu. Bizim bir kültür merkezimiz yok. Projelerimi tanıtacak bir salon arıyorum. Belediyenin nikah salonundan başka bir yer yok. Onu da ben yapmıştım. Çiğlimiz her konuda çok geri kaldı. Gençlik Merkezimiz, Halk Eğitim Merkezimiz yok. Gençlerimizi yetiştirecek, onlara emek verecek spor tesisimiz zaten yok. Pazar günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Hamza Dağ ile beraber Sasalı’da Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ait bir top sahasının açılışını yaptık. Oradaki gençlerin, öğretmenlerin, ailelerin gözlerindeki sevinç hiçbir şeyle değişilecek gibi değildi. Çiğli’nin spora, eğitime çok ihtiyacı var. Bu işe kurumlarımız, devletimiz çok önem veriyor ama yerel yönetimlerin de bir yerden tutması lazım. Bu işler birliktelikle, emekle, aşkla olur.”

“Sporcuların yanındayım”

Gökçekaya şöyle devam etti: “Bin kişilik bir kapalı spor salonumuzun ihalesi bitti. Tenis kortlarının olduğu yere çok güzel bir spor salonu yapılacak. İkinci lig maçlarını buradan izleyebileceğiz. Belediye şantiyesinin olduğu yere de olimpik kapalı yüzme havuzu, okçuluk ve spor salonu yapılması üzerine mimarlar çalışıyor. Yakın zamanda da bu konu kesinlik kazanır. İlçeye büyük bir katkı sağlayacak. Çiğli’nin yıldızının parlaması gerekiyor. Yerel yönetim, olarak sporcuyu, okullarımızı iyi yerlere getirmek için arkalarındayım.”

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h