Telefon
WhatsApp
Gökçekaya: Çiğli çöpü çekiyor, en yüksek atık parasını da ödüyor
300 X 250 Reklam Alanı

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya’nın Harmandalı Seçim Ofisi açıldı. Açılışta konuşan Başkan Adayı Gökçekaya, seçildiği takdirde hayata geçirmeyi planladığı projelerini sıralarken, bölgenin en önemli meselesi olan Harmandalı Çöplüğü’nü kesinlikle kaldıracaklarını söyledi. Gökçekaya, “Çiğli çöpün de atık suların da çamurun da kokusunu çekiyor ama en yüksek atık parasını da ödüyor. Biz buna son vereceğiz” dedi. 

Harmandalı halkını yoğun katılımı ile gerçekleşen seçim ofisi açılışında konuşan Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, mahallelinin isteklerini cevaplarken projelerinden bazılarını da dile getirdi. Gökçekaya şunları söyledi: “Çöp alanı kapatılacak farklı bölgelere depolamalar yapılacak. 5 yıl içinde Harmandalı çöp sorunun çözeceğim. Bütün çüpü Çiğli’ye yüklemişler. Yukarıda katı atık, sahilde atık su var. Çiğli 30-40 yıldır bunu çekiyor. Harmandalılar çöpün içinde yaşıyor. Yeter artık. Çöp bizde ana en çok katı atık parası bizde. Çöpü, kokuyu ve toprak kaymasını çeken biziz. Bu çöpün bizden alınması lazım. Geldiğimizde çöpü kaldıracak ve katı atık parasında da yüzde 50 indirim sözünü veriyorum. Ben buranın çocuğuyum. Bu iş kaldırıncaya kadar sokaklardayız.”

Harmandalı kentsel imar planlarına da değinen Gökçekaya, “Ben bunu anlamıyorum Bu mahalle neden cezalandırılır. Belediye kanunlar çerçevesinde planları yapar askıya çıkartır. Ama bunu yapamadılar. Sizi mağdur ettiler. İmar planlarını kentsel dönüşümü çözecek benim. Buradan uçaklar geçiyor deniyor ama 14 senedir bir sorun çözülmez mi? Mahallelinin derdi benim dersen çözülür. Ben takipçisiyim. Bana destek olun ben bunu çözeyim. Sizinle geldim, sizinle yöneteceğim” dedi. Harmandalı bölgesinde bir adet ATM bile bulunmadığını öğrendiğini kaydeden Gökçekaya, “Bir ATM olmaz mı? Evka 2 de 9 tane var burada bir tane bile yok. Ben muhtarlarımla çalışacağım. Onların yanında olduğumu bilsinler. Bizim sistemimizde bir sorumlu olacak. O muhtarlarla bağlantıda olacak. Ben de sık sık geleceğim. Çiğli’nin mezarlığı yok. Tüm Çiğlinin mezarlığını yapacağım. İnsanlar vefat eden yakınlarını kolayca ziyaret etsinler. Göçler İdaresi tarafında 15 bin metrekarelik bir gençlik merkezi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h