Telefon
WhatsApp
Başkan Soyer bin 293 muhtarla iftar yemeğinde bir araya geldi.
300 X 250 Reklam Alanı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentteki bin 293 muhtar ve azalarıyla Fuar İzmir’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Başkan Soyer, “Benim iki büyük rehberim vardı, biri İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, diğeri de bu şehrin muhtarları. Bu şehirde bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir dostunuz olarak var olmaya devam edeceğim. Son nefesime kadar her birinizi kollayacağım. Hepiniz Allaha emanet olun” dedi.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bin 293 muhtar ve azalarıyla Fuar İzmir’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Semazen gösterisinin yanı sıra duaların da okunduğu iftar yemeğine İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertuğrul Tugay, Özgür Ozan Yılmaz, Suphi Şahin ile İZSU Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun yanı sıra İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı da katıldı. Muhtarları temsilen Kemalpaşa Dereköy Mahalle Muhtarı Hüseyin Kanlı, Başkan Soyer’e plaket takdim etti.

Hakkınızı helal edin

İftar yemeğinde muhtarlara seslenen Başkan Tunç Soyer, “5 yılın sonuna geldik. 5 yıl boyunca mahallelerinize, köylerinize hizmet götürmeye çalıştınız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, hükümet kanallarından iş ve hizmet takipçisi oldunuz. En iyi şekilde hizmet etmeye çalıştınız. Her birinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dile kolay 5 yıl göz açıp kapayıncaya geçti. Neler yaşadık bu dönemde. Hepimiz içindeydik. Pandemi, deprem felaketi, sel taşkını, orman yangını, bu 5 senede neler yaşadık ama birbirimize olan inancımızı kaybetmedik. Emin olun ki ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tüm arkadaşlarımla beraber güveninize layık olmaya çalıştım. İlk günden beri bana güvendiniz, destek oldunuz. Emin olun ki en iyisini yapamaya gayret eden bir başkanınız vardı. Her birinize hizmet etmeye çalıştım. Benim size bir hakkım geçtiyse helal olsun. Siz de bana hakkınızı helal edin” dedi.

Son nefesime kadar yanınızda olacağım

Muhtarların mahallelerine hizmet etmek için canla başla çalıştığına şahit olduğunu belirten Başkan Soyer, sözlerine şöyle devam etti: “Sizler benim gözümde gönlü yüce insanlarsınız. Hiç birinizi asla unutmayacağım. Her birinize bütün emekleriniz için teşekkür ediyorum. Bütün içtenliğimle ayrı ayrı her birinizi tanıdığım için çok mutluyum. Benim iki büyük rehberim vardı biri İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ve meclis üyeleri, diğeri de bu şehrin muhtarları. Her zaman sizin söylediklerinizle mahallenize bakmaya çalıştım. Hep inandım, en iyisini siz biliyorsunuz. Sizin söylediklerinizi, sizin yapmak istediklerinizi anlamaya çalıştım. Bu şehirde bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, bir dostunuz olarak var olmaya devam edeceğim. Son nefesime kadar her birinizi kollayacağım. Hepiniz Allaha emanet olun” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h