Telefon
WhatsApp
‘Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’ Hizmete Açıldı
300 X 250 Reklam Alanı

At destekli terapinin yanı sıra kurumsal atlı gezinti ve bireysel atlı gezintilerin de yapılabildiği, cafe- restaurant ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu tesis, vatandaşlardan tam not aldı. Şenlik havasında gerçekleşen açılışta, çocuklar atlı gezinti yapmanın mutluluğunu yaşarken büyükler Pony Cafe – Restaurant’ın sunduğu lezzetli yiyecek ve içeceklerin keyfini çıkardı. Ailelerle bol bol sohbet eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, küçüklerle de yakından ilgilendi.

Son 9 yılda sağlıktan spora, kültürden sanata, sosyal yaşamdan turizme kadar birçok alanda önemli projeleri hayata geçiren Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde 6 bin 689 metrekarelik proje alanında 2 bin 120 metrekare kapalı alana sahip ‘Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımını da tamamlayarak hizmete sundu. Başkan Serkan Acar’ın 'Herkes için yaşanılabilir kent' vizyonu çerçevesinde engelli vatandaşların rehabilitasyon ihtiyaçlarını karşılamak ve iyileşme süreçlerini hızlandırmak amacıyla hayata geçirilen Avrupa standartlarındaki tesis, sadece Aliağa’ya değil bölgeye de hizmet vermeye hazır hale getirildi.  

Engelli Bireyler İçin Tüm Olanaklar Sunuluyor

‘Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde uygulanacak Atla Terapi programı, özel çocukların sosyalleşme ve iletişim becerilerini destekleyeceği gibi nörolojik, fizyolojik ve psikolojik olarak da gelişimlerini destekleyecek. Engelli bireylerin aileleri ile birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri tesiste;  Çocuk Oyun Alanları, Bireysel Eğitim Odaları, Ergoterapi Odası, Dil Konuşma Terapisi, Engelli Mutfak Atölyesi, Fizik Tedavi Merkezi, Padok, Grup Eğitim Odası, Tek Katlı Ahır, Otopark, Seyir Terası, Kafeterya, Günübirlik Dinlenme Alanları ile Tek Katlı 'Rehabilitasyon Merkezi ve Yönetim Binası' bulunuyor.  

Terapi ve Gezinti Atları Çocukların Mutluluğunu Katlıyor

7 tane terapi ve gezinti atın bulunduğu ‘Alia Park, Atla Terapi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri engelli çocuklara 09.00 – 17.30 saatleri arasında ücretsiz olarak atla terapi desteği veriliyor. Cumartesi ve pazar günleri 09.30 – 18.00 saatleri arasında bireysel, cumartesi günleri ise 12.00 – 14.00 saatleri arasında kurumsal atlı gezintiler yapılabiliyor.

  

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

300 X 250 Reklam Alanı

Yazarlarımız

Editörün Seçimi

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği

h